Ez az új téli csizma lehet a valaha legmelegebb és legkényelmesebb…

16/07/2024 | ‪Laszlo Kardos

ÖSSZEFOGLALÁS: Jön a tél, és az északiak készen állnak rá. A svédek továbbra is bizonyítják, hogy ők Európa startup fővárosa egy forradalmian új téli csizmával, amely, ha hinni lehet az embereknek, akik már hordják, a legkényelmesebb téli bakancs, amelyre valaha is szüksége lesz.  Mostantól 50% kedvezménnyel és ingyenes kiszállítással szerezheti be BooJoy Winter Shoes téli cipőit. 

Utálod, hogy télen vizesedik a lábad? Utálsz megcsúszni és elesni a fagyott járdán? Szeretnél olyan téli cipőt, ami egy-két télnél tovább bírná? Nos, akkor örülne, ha tudná, hogy nem csak neked vannak ilyen gubancok, és ezt az új téli csizmát kifejezetten neked tervezték!

Hideg van. Minden nedves. Napok óta esik. Mindenhol tócsák vannak. Átugród a legtöbbjüket, de a nap egy pillanatra kisütött, és egyet nem láttál. Beleléptél. Érzed a hideget, azt az undorító vízfelszívódást a zoknidba. És ha ez nem lenne elég, néhány pillanattal később megcsúsztál és fenekedre estél, miközben próbáltad kirázni a vizet.

Mindannyiunknak megvoltak ezek a napjai. A másodperc töredéke alatt az egész napod tönkremegy. Mindezt egy kis víz miatt. Az egyetlen teljes körű megoldást azok a rajzfilmesen színes, teljesen műanyag csizmák jelentik, amelyek viselésekor akciófigurának vagy Barbie-babának érzi magát.

Hát… ez volt az egyetlen megoldás…

Miről beszélünk?

BooJoy Winter Shoes téli cipőnek hívják őket. Egy vadonatúj dizájn egy startuptól érkezik hozzánk azoktól az emberektől, akik tudják, milyen kemény is lehet a tél: a svédek.

A BooJoy Winter Shoes téli csizma mindenre törekszik: vízállóságra, csúszásgátlásra, melegségre, tartósságra, kényelemre és stílusra, és mindezt az ember által ismert legfejlettebb anyagokkal, dizájnnal és technikákkal teszi.

Sikerült megalkotniuk ezt a „csodacsizmát”? Egy csizmát, amely biztonságban viszi át ezen a télen, a következőn, és az utána következő tízen? Spoilerek, igen, igen, megtették. De ezeket megbizonyosodtunk róla, és szívesen elmeséljük tapasztalatainkat.

Mitől olyan különlegesek ezek a téli cipők?

Milyen kép jut eszedbe, amikor „téli cipőre” gondolsz? Valami vastagra, terjedelmesre, nehézre és csúnyára gondolsz. És akkor sem igazán működnek, ha a víz valahova a masszív talp fölé kerül, ami általában ezek a csizmák vannak.

Megnézte a BooJoy Winter Shoes téli cipő, és azt gondolta, nem, ez nagyon buta ötlet. Nem akarok téglákat a lábamra télen. Csak szárazon és melegen akarok maradni. És pontosan ezt tették.

A BooJoy Winter Shoes téli cipők egy külső rétegből készülnek, amely teljesen vízlepergető, és nincs fűző vagy hasonló, így nincsenek zugok, ahol a víz besurranhat. A belseje homályos és hangulatos, hogy melegen tartson, de némi varázslással eléggé lélegzik is, hogy ne izzadjon őrülten. A talp, ó, fiú, az ütés-, csúszásgátló talp, ez a hab a tortán. Órákig beszélhetnénk róla, mielőtt megemlítenénk, hogy is néz ki a cipő.

Tehát, hogy abbahagyjuk a kóborlást, összeállítottunk egy könnyen követhető listát arról, hogy miért a BooJoy Winter Shoes téli cipő a legjobb téli cipő:

Teljesen vízálló – nincs több tócsavíz a repedéseken keresztül

Meleg és hangulatos belső tér, amely távol tartja a hideget anélkül, hogy izzadna

Könnyű. Nincs több téglában mászkálás.

Csúszásgátló talp – tócsák, elárasztott lépcsők, eljegesedett járda, semmi ok

Ütésálló – a talpa is ütésálló, ami azt jelenti, hogy a lábad nem fog elfáradni, mint a korábban viselt masszív téli csizmától.

Tartós anyagok – lehet, hogy ezek a csizmák az utolsók, amelyeket valaha is meg kell vásárolnia

Divatos, uniszex dizájn, amely minden ruhához jól passzol, tökéletesen hétköznapi megjelenésű

Mindig kételkedünk a „legkényelmesebb” vagy a „legjobb” állításokban, de láthatjuk, miért kiabálják az emberek ezeket a csizmákat a háztetőkről. Kényelmes, funkcionális, meleg, divatos, semmi más nem kell egy cipőhöz, csak hogy pirítós legyen vagy valami.

Mennyibe kerül a BooJoy Winter Shoes téli cipő?

De most elérkeztünk a legjobb részhez. A legjobb rész, azt mondod, mi lehet jobb, mint a valaha készült legjobb téli cipő? Nos, az ár. Általában a BooJoy Winter Shoes téli cipők mindössze 58.470 Ft kerülnek, ami több mint méltányos a kapott minőséghez képest, és még mindig jóval kevesebb, mint néhány nagy márka, amelyet amúgy is sár borít be. A BooJoy Winter Shoes téli cipő globális piacra dobása azonban hatalmas akcióval jár, 50% kedvezménnyel és ingyenes nemzetközi kiszállítással! Most mindössze 29.235 Ft-ért szerezhet be egy pár BooJoy Winter Shoes cipőt.

Ez a tél szép és meleg lesz. A BooJoy Winter Shoes téli cipők azért vannak itt, hogy megbizonyosodjanak erről. És olyan áron, amit bárki megengedhet magának. Nem ajánljuk ezeket a csodálatos csizmákat. Vedd meg őket, amíg még akciósak!

De ne csak ránk hallgass! Ezek az emberek szeretik a BooJoy Winter Shoes téli cipőt:

„Annyira kényelmes, olyan meleg. Ez a mennyország. A lábam a mennyben van. Soha nem akarom levenni őket. Talán csak tavasszal. Pedig tényleg nagyszerűek. 10/10”

„Évek óta nem esett megfelelő hó, de annyi átkozott jég van a földön és az utakon, hogy gyakorlatilag minden reggel korcsolyázunk a buszpályaudvarra. Soha nem éreztem még ilyen tapadású cipőt, mint ezek, és szárazon és melegen tartják a lábadat, miközben járnak!”

„Hat különböző téli csizmám van, de vagy annyira formálisak, vagy annyira ostobák, hogy nem tudom felvenni egyiket sem, ha csak lazán akarok kinézni. Ezek az újak pont olyanok, amiket szerettem volna, divatosak, de nem túlságosan. Nem nézhet ki rosszul bennük. Szintén olyan kényelmes.”

 

Következtetés: Meg kell venned a BooJoy Winter Shoes téli cipőket?

Szereted télen beáztatni a lábad? Komolyan?! Igen. 100%. Ezek a legkényelmesebb téli csizmák, amelyeket valaha láttunk, és valószínűleg csak ezekre lesz szükségetek, hacsak a svédek nem tesznek csodát, és valahogy nem találják meg a módját, hogy USB-s tápegységet is készítsenek a telefonja számára. Továbbá, eladó. 50% kedvezmény! Komolyan menj, vedd meg ezeket, ezek lopás. Szerezd meg őket az akció vége előtt!

Előnyök:

  • Könnyű viselet
  • Szuper kényelmes
  • Ütésgátló technológia
  • Csúszásgátló talpak
  • Teljesen vízálló

Hátrányok:

  • A készlet nagyon korlátozott, hamarosan elfogyhat a készlet

 

Hogyan szerezhetem be a BooJoy Winter Shoes téli cipőt?

Most, hogy már tudod, hogy ezen a télen is meleg és kényelmes lehetsz, biztosan fel kell próbálnod őket, ezért íme az egyszerű lépések:

  1. Javasoljuk, hogy rendeljen eredeti BooJoy Winter Shoes téli cipet a hivatalos weboldalról itt.
  2. Vegye fel őket, érezze a meleg, elmosódott kényelmet, és soha többé nem kell aggódnia a tócsák vagy a jég miatt!

AKCIÓ: Most 50% kedvezménnyel és korlátozott ideig ingyenes kiszállítással!

Kattintson ide, és igényelje BooJoy Winter Shoes téli cipőjét 50% kedvezménnyel – korlátozott ideig ingyenes szállítás a világ minden tájára >>>